Forebygging og dokumentasjon av personalsaker.

04.09.2020

Kurset viser deg hvordan du på en enkel måte kan forebygge og dokumentere personalsaker. 

Det viser deg hvordan du kan øke både dine egne og dine ansattes forutsetninger til å oppnå bedre resultater. 

Ledelse er på mange måter psykologi og kompetansen du og dine ansatte har driver dere frem til de resultatene dere oppnår. 

Kurset viser deg hvorfor og hvordan du kan gjøre det. Og det har bonuser som kan utvikle deg som leder og som menneske.

Dette er en metode jeg har utviklet  gjennom 20 år som leder og gjennom veiledning, coaching og gestaltterapi i egen praksis siden 2005. 

Metoden gir deg lederstøtte, den ivaretar dine ansatte samtidig som du ivaretar og beholder din autoritet og integritet. 

Du får en mal du kan benytte når du dokumenterer underveis. 

Kursets 2 bonuser

1. En øvelse som justerer skjelettet og som lindrer stress.

2. Hvordan vanskelige relasjoner, omgivelser og hendelser kan bidra til din personlige utvikling.

Klikk på linken for å få med deg kurset til til kr 2875 inkl. mva:

https://miriamrasch.simplero.com/page/172337


Referanse fra noen av de som har tatt kurset:

"Kurset er enkelt å gjennomføre og det tar ikke mye tid. Samtidig gir det virkningsfulle og konkrete verktøy som er enkle å implementere i en travel hverdag. Bonus pakka om personlig utvikling er verdt å ta med seg, og bør sees på flere ganger. Da det er mange lag i den. Her kan man velge hva som passer for seg og jobbe videre for å utvikle seg som menneske, men også for å stå bedre rustet i jobben som leder med personalansvar. Jeg kan anbefale kurset som en god investering i godt lederskap og eget liv! Hilsen Marit Hunstad, Rektor."

"Jeg synes kurset er fint bygget opp, med mange gode tips og egne refleksjoner, som igjen gjør at jeg gjør meg refleksjoner underveis. Jeg synes det er forfriskende at det er laget noen filmsnutter ute i naturen.😊 HIlsen Roger Ramstad. Direktør."


"Det at kurset kunne gjennomføres med flere stopp og pauser er en stor fordel i en hektisk hverdag. At man i tillegg kan repetere hele eller deler av sekvensene på nytt gjør at man ikke mister tråden. Kurset har gitt meg viktige verktøy for å kunne gjennomføre min lederjobb bedre. Jeg kan anbefale kurset på det sterkeste. Hilsen Bjørn Steinar Lampe. Avdelingsleder."