Nyheter

Svartisen

24.06.2018

Svartisen er Norges nest største isbre, og dekker et areal på om lag 370 kvadratkilometer. Fantastisk natur og ny læring i majestetiske omgivelser i Nordland.

Finnmarksvidda

28.04.2018

Alta og Finnmarksvidda - spenning og mystikk . Her fikk vi oppleve snøscooter-tur og skøytetur på ski innover vidda. Nordens paradis lokker med sin kultur, stemning, råskap, nakenhet og langstrakte vidder...

I tosomhet på ski på vei til Reinsjøfjell platået. Der fremme - ei fiskebu og et snølagt fiskevann - omkranset av fjell og natur. I stillhet og i tilstedeværelse - kjenne på hva man har i seg og hente inspirasjon til å gå videre på den veien som ligger foran seg.

Det er midt i uka og vi møter minimalt med mennesker. Det er stille og utstyret bæres til en flott plass like nedenfor varden. Vi er i naturen og mobilen slås av. Vi kommer i ett med naturen og vi kjenner på hvem vi selv er og hva som trengs i livet fremover. Hva skal til for å skape momentum?...

Galdhøpiggen

30.07.2017

Galdhøpiggen 2469 moh - Norges tak. Denne turen ble litt annerledes da vi gikk opp Eventyrisen, over Svellnosbreen, opp piggura og deretter opp på toppen av Galdhøpiggen.